Esto es lo que dicen algunos de nuestros clientes

“Va anar molt bé,  va ser divertit i distès que és el que preteníem”

“ L’objectiu era “oferir-los una experiència que els estimulés i els ajudés a sentir-se més equip i més integrats que mai, després d’un any de crisi que va deixar la moral de tot l’equip per terra. El balanç, després de preparar aperitius tan suggeridors com el Chupa-Chups de formatge arrebossat amb fruita seca o un xopet d’alvocat, va deixar un equip laboral convençut que, ben avingut i integrats, podien donar-li la volta a qualsevol situació, encara que fos complicada”.

Alejandro Viladomiu, director comercial de Parera Grup, que llevó su equipo de 33 comerciales al taller gastronómico de Elisabeth Cuevas.

 “Quan estem cuinant es deixen de banda estereotips, jerarquies i recels. A més, pel fet de tractar-se d’un treball no competitiu el resultat final depèn de la coordinació de tot l’equip i no hi ha vencedors i vençuts, sinó un equip triomfador. S’assembla força a un projecte professional”.

Ricardo Castrillo, business director de la farmacéutica Ipsen, organizó la actividad para cohesionar un nuevo equipo de trabajo de ocho personas que tenía de abrir una nueva línea de negocio dentro de la empresa. Quería que se conociesen y ver algunas virtudes interesantes en el teambuilding gastronómico.

“El team building gastronòmic treballa la creativitat, la destresa manual, la paciència i la il·lusió. A més, el fet d’acabar l’activitat amb un dinar sempre té aquest component de necessitat satisfeta i compartida!”.

Clare López-Wright, directora financiera de la empresa de biotecnología ERA Biotech, buscaba precisamente este punto diferencial y creativo cuando llevó sus 20 trabajadores al taller de cocina.

 

En la prensa:

Captura de pantalla 2013-02-22 a las 11.18.29

Articulo en la Revista – B30 / Lleure i Gastronomia

 

 

Muchas empresas han confiado en nosotros, empresas grandes y pequeñas con objetivos más lúdicos o para motivar a los equipos, grupos grandes y pequeños en diferentes entornos.
Novartis, Parera Grup, Laboratorios Alcon, Caixabanc, Roche,  Ayuntamientos,  Ribé Salat, Conde-Escalza,  Institut Vila Rovira, Termcat, Abile events, Barna-consultin Group, Visoren, Damm, Sanex/Colgate-Palmolive, Jets, Arbora-Ausonia

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s